7 absoluta måsten innan semestern! | elita

elita

Annons

7 absoluta måsten innan semestern!

Att fixa inför semestern tycker jag förlänger hela resan och jag är nog inte helt ensam om att göra det heller. På jobbet har jag tvärfullt just nu, det är alla som vill hinna få fin hy och snygga fransar innan just semestern.

Men här än några av mina bästa tips att tänka på innan era äventyr…

1. PACKA ORDENTLIGT –  Jag kommer att vara borta i tre veckor, först Södra frankrike, sedan Ibiza. Det är två ganska så olika garderober… I Frankrike vill jag vara mer dressad och på Ibiza betydligt mer boho.

Så det gäller för mig att packa smart! Jag gör alltid misstaget att ta med för lite packning. Slänger i lite i sista sekund och tänker att jag får väl shoppa sånt som fattas när jag väl är framme.  FAIL – BIG MISTAKE! Ofta finns varken tid eller lust att springa i butiker för att leta underkläder, tandborste och jeansshorts. Lägg hellre en timme extra hemma för att verkligen få med allting. Det finns roligare saker att göra på semestern än att hänga på trötta malls.

2. GELLACK –  Det finns inget annat alternativ. JO, för er med lösnaglar. Men för oss andra är gellack perfekt. Det sitter i flera veckor och man behöver inte ägna flagnande lack en tanke. Riktigt bra är att göra det på tånaglarna. Tårna kommer se helt perfekta ut under hela semestern. Jag gkorde mina naglar och tår hos Olivia på Bangs igår – självklart med mitt favvolack MOLLY.

Foto 2015-07-21 07 04 02

Här ligger jag och bloggar i mina nyfixade naglar.

3. HÅRET –  Inget sliter så mycket på håret som salta bad och sol. Väl värt att ha med en inpackning som skyddar att ha i håret under dagen. Ta med på stranden och lägg i mer efter badet. Ha med en klämma istället för hårtofs, hinns det inte med en hårtvätt mellan beach och fest är det snyggare att släppa ut det lite lockigt än med den där jäkla randen som blir.

Blonderade damer så som jag själv åker ingenstans utan ett silverschampo. Jag tar med Shu Uemuras Inpackning som gör mina slingor som nya igen. Hatar när det blir gult! Men lägg ALLTID dessa produkter väl invirade i en plastpåse… inte kul att öppna väskan och alla ens kläder är lila… FUUUUUCK! Så jävla typiskt mig.

4.PEDIKYR – Här missar ju en del. INGET ser snyggt ut om fötterna är skabbiga, iväg på pedikyr med er, det är faktiskt inte så dyrt, kostar några drinkar. För guds skull ladies!

5.SOLNINGEN RA?  En hudterapeut som solar? Jag använder solskyddsfakot 50 i ansiktet och undviker att sola det helt. Vill inte ha tråkga pigmentfläckar. Inte för att det är något fel, utan för att man kan undvika det om man är lite smart. Ansiktet sprayar jag hellre med brun utan sol. Kroppen vill jag däremot ha lite färg på  om jag ska vara helt ärlig men även här har jag hög solskyddsfaktor. Allt som är spf 15 eller under kan ni kasta – det är helt onödigt och hjälper ingenting. Alltså – se till att ta med 50 till ansiktet och minst 30 till kroppen.

6.RÄTT SKOR –  Nudefärgade skor funkar till allt men är mer somrigt än svart. PERFEKT. Jag tänker alltid bekväma skor, hellre lite fulare, men med lite tjockare klack. Blir jag bjuden på årets efterdoja på en båt, brygga, öken eller liknande vill jag kunna haka utan att ha ångest över att ha för jobbiga skor.

Man minns vilka galna nätter man hade – inte vilka snygga skor man bar. Ju.

7.FRANSAR –  Inte konstigt att permanenta lösögonfransar har blivit så extremt stort. Det spar tid och man slipper hålla på med en jobbig mascara, och se ut som ett monser om man haft en vild natt.  Man ser alltid lite fräschare ut. Min kille trodde jag var naturligt snygg i flera månader när vi först träffades. HAHAHAHAH! YEAH RIGHT! Tackar mina älskade fransstylister Milashes.se och Thobias Johansson för det.

IMG_2417

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats