Resan mot Drömkroppen - Raderingen | elita

elita

Annons

Resan mot Drömkroppen – Raderingen

 

NI vet vad jag pratar om? Jag, precis som alla andra jag känner stressar ihjäl sig för att få livspusslet att gå ihop. Och då har jag inte ens barn utan bara en Chihuahua på deltid (han är inte så bara men ni förstår vad jag menar).

Jag tränar, kommer hem, fixar mig, bloggar, jobbar, jobbar lite med sidoprojekt och försöker även umgås med vänner och ha lite skön romance i förhållandet. MEN HEJÅHÅ! Att jag sedan är sjuk ofta, min ADHD och att livet inte alltid är perfekt… ja, det stressar en också såklart.

Malin har fått mig att stressa ner. Det var det första hon sa när vi började köra. Hon märkte ganska snabbt att jag har ett tempo på tusen för att få det att gå ihop. Alltid på väg till nästa grej, innan man ens hunnit reflektera över vad man nyss gjorde.

För att få de resultat jag vill ha räcker det inte med att äta rätt och träna. Jag måste även ha en inre balans.

 

Så vad gjorde vi för att minska på stressen?

 

Laga all mat på en gång.

Inga fler, springa mellan kunder och försöka hinna slänga i sig en sallad. Ofta blir det att man hoppar över det, energin blir låg och jag slänger sedan i mig en bulle i ren panikhunger.

Nu lagar jag veckans måltider vid ett och samma tillfälle, visst, det tar några timmar, men det spar mig massor av tid. Och Stress.

 

Sluta springa.

Jag har joggat i flera år, men just nu får jag inte göra det alls. Jag har bytt ut det mot gång i rask takt i uppförsbacke istället. Mindre stress och mer träning för rumpan. PERFEKT.

 

Få sambon att samköra.

Malin gjorde en sak som jag hört få PTs göra. Hon fixade ett kostschema till min kille så att jag skulle sluta stressa över att han åt massor av socker och annat skräp hemma. Bara vetskapen över att det finns stressar mig. Han är helt överlycklig och vi lagar nu mat ihop och har faktiskt kommit varandra ännu närmre när vi hjälper varandra istället för att brottas om chokladkakor. Ja, alltså det har hänt faktiskt.. HAHAHAHHAHA.

 

Foto 2015-07-14 09 07 28

Foto 2015-07-14 09 13 19

Foto 2015-07-14 09 03 46

Foto 2015-07-14 09 23 14

Foto 2015-07-14 09 22 32

Foto 2015-07-14 09 24 30

Foto 2015-07-14 09 29 17

Foto 2015-07-14 09 31 46

Top – Flowsthlm

Byxor – Nike

Skor – Nike

Handskar – Better Bodies

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats