Hit åker vi på semester | elita

elita

Annons

Hit åker vi på semester

Är jag den enda personen som jobbar vecka 29 i hela Sverige? Jag och Thobias..hahahahahha. Thobias är den starkaste krigaren jag vet, han jobbar seriöst ca 10-12 timmar per dag. Han är den som sliter absolut hårdast på Bangs – helt klart!

Men nu ska faktiskt även jag på semester! Tre fantastiskt roliga veckor som bara väntar på oss. Vi har bokat Nice, Provence och självklart mitt Ibiza. Skulle aldrig låta det gå en hel sommar utan att åka dit.

Vi åker med massor av vänner till Frankrike först, vi har hyrt hus och det kommer bli i klass med ”Paradise Hotell” om inte värre, HAHAHA… DÖR VAD KUL!

Efter det åker jag och Baby vidare till ön därifrån. Vi träffades på Ibiza förra sommaren, så det är lite speciellt för oss.

lips

lips2

lips5

lips7

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats