Jag har injicerat fukt med sprutor. | elita

elita

Annons

Jag har injicerat fukt med sprutor.

Att huden behöver fukt för att se ung, fräsch och frisk ut visste vi redan. Jag arbetar väldigt mycket med det och det är faktiskt det då allra flesta saknar i sin hudvårdsrutin. Tillräckligt med fukt!

Idag finns fantastiska krämer som verkligen fungerar, mycket har hänt under bara mina åtta år som hudterapeut, det finns inte längre några ursäkter för en trött hy.

När man vill ta det ännu ett steg längre kan man injicera fukt i huden. Det har jag gjort hos vår fantastiska Gillian Kling som lär ut till andra sjuksköterskor och läkare hur man gör på Inject Akademi.

Jag är mycket glad över att vi fått Gillian till kliniken då hon är den jag helst går till själv.

Det jag sprutat in heter HYDRO. Det finns även något som kallas HYDRO MAX men det är lite mer hardcore och jag tycker det räcker med Hydro just nu.

Hydro är en specialprodukt för mycket effektiv fuktbehandling av områden som kinder, runt ögon, dekolletage samt händernas ovansidor. Normalt utförs 3 behandlingar med 2-3 veckors uppehåll mellan varje. Därefter rekommenderas en behandling ungefär var 9:e månad.

Detta är inget för den veka, detta gör betydligt ondare än att exempelvis fylla läpparna. MEN jag älskar resultatet. Min hy strålar! Kommer definitivt att fortsätta göra dem.

Om ni tycker att fillers och botox är för fejkigt, så passar det här er perfekt. Inget är mer naturligt än just fukt!

Gillian hittar ni hos oss på Bangsclinic.com

 

FÖRE, Vid hakan finns små linjer som fylls ut med fukt.

Foto 2015-07-02 12 20 28

Foto 2015-07-02 12 23 49

AAAAAAJ. Ingen LITEN nål. Gillian är ett proffs och roterar den i  365 grader. På så sätt slipper jag massor av små blåmärken över hela kinden så som de flesta andra injicerar.

Foto 2015-07-02 12 22 35

EFTER, linjerna är borta. Titta på den lilla linjen jag hade mitt på hakan tex. Lite svårt att visa på bild, men det här är ingen behandling som gör om ansiktet som en filler. Det gör mig bara lite fräschare, fast ändå naturlig. I LOVE!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats