Osköna kommentarer från vänner. | elita

elita

Annons

Osköna kommentarer från vänner.

Nu har det som absolut inte fick hända – naturligtvis hänt.

Halsont.

Mitt immunförsvar är redan helt obefintligt och just nu är jag ännu mer mottaglig än vanligt för precis allt. Känner mig faktiskt lite nere. Under veckan har jag utsatts för middagar då alla sitter aspackade utom jag, dricker och äter gott medan jag försöker fokusera på att inte fuska. Det är inte kul.

Det är inte roligt när man kämpar så inihelvete hårt så får jag ont i halsen. Trots att jag äter mycket och sköter allt helt perfekt. Jag kan ju inte isolera mig från omvärlden helt för att få det här att fungera? Hur gör alla andra? Det är svårt att umgås med sina vänner, när alla bara festar och dricker vin så fort de kan. Menar inte att det är något fel, men det känns ju knappast kul för mig just nu.

En annan sak som jag tänkt på är att människor i min omgivning blir provocerade av min kost. Det är verkligen inte så att folk dunkar en i ryggen och tycker det är starkt. Tvärtom får man syrliga kommentarer och det känns som om man måste ursäkta sig för att man inte käkar donken. Varför ska jag behöva försvara mig för att jag äter hälsosamt?

Min PT berättade att många ger upp här, för de inte klarar av den negativa pressen från vänner, bekanta och arbetskollegor. ALLA är plötsligt experter på näringslära och inte nog med det så himlas det med ögonen och växlas menande blickar. Hur många av er har inte försökt att hålla igen på onyttigter när männskor i er bekantskap säger saker som “men en liten tårtbit gör ju knappast att du blir tjock” eller “men du är ju redan så hiiiiimla smal”.

SUCK.

Jag försöker att inte bry mig, svarar bara att jag nu kör jag det här till 100%, jag behöver inte förklara mig för någon. DET BEHÖVER INGEN AV ER HELLER! Stå på er när ni får skit för att ni tar hand om er. Det är ER rätt!

Kan man inte bara glädjas åt att någon iallafall försöker? Vi vet alla hur mycket socker det är i precis allting, några veckor utan det kommer inte skada någon, TRO MIG.

tumblr_n2vyi06LUg1tpfmtio1_500

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats