Resan mot drömkroppen - Dag 6 - Beroendet | elita

elita

Annons

Resan mot drömkroppen – Dag 6 – Beroendet

2015-07-07 07.33.05

2015-07-07 07.33.21

2015-07-07 07.38.33

2015-07-07 07.39.18

2015-07-07 07.41.37

2015-07-07 07.48.03

2015-07-07 08.04.08

Det är nu jag borde skriva att jag mår bättre än någonsin. Men det gör jag inte.

Jag ska erkänna att jag förstått att jag har ett otroligt sockerberoende. Jag äter egentligen godis varje dag, i någon form. Jag småäter ost, charkuterier, oliver, chips, kex, bakelser… ja, ni förstår vart jag vill komma. Eftersom jag tränat mycket är jag van att äta ganska mycket skit utan att bli helt överviktig. Men däremot kanske jag inte mått så bra.

Nu äter jag en kost som är helt laktos, gluten och sockerfri. Jag äter enbart “ren” mat och jag känner verkligen hur svårt det är för mig att vara utan det. Speciellt sockret. Idag har jag varit helt orkeslös och kallsvettig.

Tro nu inte att jag svälter mig, jag äter faktiskt MER nu än vad jag brukar. Brukar äta ungefär tre mål om dagen och sedan konstant småäta. Nu äter jag sex måltider om dagen.

Att vara beroende av något känns obehagligt, därför har det här med sockret verkligen fått mig att tänka. OM det nu är så jobbigt för mig att vara utan det… då borde jag verkligen vara utan det. Låter det oresonligt?

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emmacaroline

    Håller själv på att avsockra mig och det är banne mig inte lätt. Jag vet att det kanske är lite övermäktigt nu och jag borkde ju kanske inte ens ta upp det men sen när du kommit en bit på väg… när det värsta lagt sig så hade det varit himla intressant och se hur dina måltider ser ut över dagen? Jag äter ne liten form av LCHF… Low carb med fullfeta produkter. Funkar jättebra men ännu så länge är jag sugen på ALLT!!!! Ständig kamp mellan “ska jag eller ska jagi nte” 🙁 Och så öppnandet av kylen hela tiden för att sen bara stänga den och reta sig haha. 
    Men vi kämpar såklart på! Träningen är inte jag så van vid för tillfället så allt är en jäkla utmaning för mig nu :(( 
    Puss o Kram!

  2. Matte

    En vän slutade också nyligen helt med socker, i början hade hon huvudvärk och var kallsvettig nästan som en knarkare blir utan sina droger. Men när det värsta är över mår man toppen tydligen!

Annons
stats