Optimera dina träningsresultat med kiropraktik! | elita

elita

Annons

Optimera dina träningsresultat med kiropraktik!

Kom precis hem från min Kiropraktor. Jag var där häromdagen i ett akutbesök, eftersom jag har haft svår migrän ganska ofta senaste tiden. Det är direkt kopplat till min nacke och min värk i den.

Redan när jag kom hem efter senaste gången var jag bättre och har inte haft migrän sedan dess. Men det är viktigt med återbesök och därför fick hon vända och vrida och knaka mig idag igen, är faktiskt redan bättre. Eftersom jag tränar så hårt nu är hon guld värd för mig.

 

Visste ni hur bra det är med kiroprakti vid träning?

Att träna är bra för kroppen men att träna rätt är bättre. Att träna när kroppen är i obalans resulterar i de flesta fall till att man antingen förvärrar de problem man redan har eller skapar nya. Det är viktigt att se till att kroppen är i balans, och detta är extra viktigt i startfasen av träningen. Då ställs kroppen inför nya utmaningar och ökad belastning. En kiropraktor hjälper till med redan existerande problem eller ger råd för att undvika/förebygga de problem som kan uppkomma.

 

Så hur vet jag att jag går till ett proffs?

Min Hanne är specialist i kronisk och akut smärta orsakad av rörelseapparaten(ryggskott, kroniska ländryggsbesvär, bäckenbesvär, spända/smärtande skuldror, nackbesvär, stel nacke, huvudvärk, värk i leder ex armbåge, knä eller hand, fot, höftsmärta).

Lärare på SKHS Skandinaviska Kiropraktorhögskolan på skolans elevklinik.

Jag orkade inte skriva hela hennes meritlista, men jag och alla jag känner går där och det är ett jäkla bra betyg!

 

Ni hittar hennes praktik här.

 

Foto 2015-07-05 12 40 16

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats