Resan mot drömkroppen - 3 första dagarna går sådär | elita

elita

Annons

Resan mot drömkroppen – 3 första dagarna går sådär

Nu ska ni få höra hur det gått för mig under mina tre första dagar.

Dag 1

Första dagen skrev jag om i bloggen, om hur vi tränade, men hur gick det sedan när jag kom hem? Att ställa om sig från att äta precis vad jag vill till att äta väldigt strikt är betydligt lättare i teorin än i praktiken.

Träna är jag van vid, pusha mig så hårt att jag mår illa. Men jag är även van vid att trycka i mig precis vad jag vill – hela tiden. Godis, socker, chips…

Jag har aldrig varit någon som förespråkar just dieter. Därför passar det här mig väldigt bra.

Det handlar om 21 dagars ”detox”, jag ska äta så ren mat som möjligt och bli av med gifter i kroppen.

Sedan är det en annan sak som är ehm, lite av en utmaning för mig.

Jo, vinet. Det är alltså exakt nu när det är fint väder i Stockholm som man inte vill annat än att sitta på en uteservering och dricka rosé med sina nära. Det får ju inte jag. Ja, men det när ju lätt när alla ens vänner gör det VARJE DAG!!!

Philip, min käre kund och vän, kommer till mitt jobb med en flaska rosé till mig i present. NOOOOOOOO… skriker jag rakt ut!

Thobias min käre vän och kollega kommer sedan förbi mitt rum och ser sådär glad å go ut som bara han kan göra. – VI MÅSTE HITTA PÅ NGT KUL EFTER JOBBET!!!

Oh no.

Så hela gänget drar till söder, alla sitter och dricker och äter. Jag drack ett glas rött och några klunkar vitt vin. Så okej jag fuskade lite. Men nu ska jag ju vara ärlig mot er, annars kan jag ju hoppa över den här dokumentationen överhuvudtaget.

 

Dag 2

Jag inhandlar massor av mat och en matvåg. Har migrän hela dagen och är sängliggandes.

 

Dag 3

Tränar med Malin igen. Vi kör lår och rumpa. Även lite mage. En solig dag avslutas på Thaibåten. Okej, det blev EN mangodrink. EN!!! För guds skull… Till det några biffbitar och sallad.

Okej… jag är lite fail. Men jag lovar att bättra mig!

 

Foto 2015-07-05 10 18 02

Malin med tyngder.

Foto 2015-07-05 10 18 59

Jag utan tyngder.

Foto 2015-07-05 10 21 52

Skor: nike

top: kari traa

shorts: adidas

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emmacaroline

    Hahaha “Okej… jag är lite fail” 😛 Du är för skön asså! Kör hårt! Kör nu jag oxå efter en ryggskada så det är kul att titta in här o bli inspired <3

Annons
stats