Min resa mot drömkroppen | elita

elita

Annons

Min resa mot drömkroppen

INGEN är gladare än mig just nu!

Jag ska nämligen påbörja en resa mot min drömkropp! Eller iallafall börja med att bli fit lagom till min semester.

Har aldrig varit sådan som tycker man ska träna enbart för beachen, utan kör på året om. Men nu har jag varit sjuk så länge att min kropp bhöver börja om helt från början igen. Till detta behövde jag experthjälp och jag ska nu på exakt tre veckor, 21 dagar alltså, försöka se hur långt jag kan pusha mig själv.

Experthjälpen kommer från ingen mindre än Malin Johansson från heartandbody.se

Malin har THE body och kan allt om kost och träning, jag kommer att skriva mer om henne under dessa veckor och även hela tiden uppdatera hur det går för mig mer ingående. Och faktiskt även lägga ut före och efterbilder även om det känns lite motigt..hahaha!

Idag körde vi igång med 20 min Cardio, lätt uppförsbacke, för att även få lite träning för rumpan. 

Efter det endast lår och rumpa, med ganska tunga vikter, vilket är ovanligt för mig… har mest kört med egen kroppsvikt och inte direkt på gym med maskiner.

Hoppas att ni kommer gilla att följa hur det går för oss att nå mitt mål!

Foto 2015-07-03 07 56 45

Malin Johansson visar vart skåpet ska stå.

 

Foto 2015-07-03 08 26 15

Foto 2015-07-03 08 26 42

Top: Kari traa

Byxor: Kinebrasil

Skor: Nikezoom

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats