Dubai Mall | elita

elita

Annons

Dubai Mall

IMG_6266

Mitt allra första stopp i Dubai är Dubai Mall, ett GIGANTISKT shoppingcenter. Här finns allt. Dior, Gucci, Agent Provocateur, Tiffanys… Det är så stort att vi inte ens hittade ut. Jag fick se de största diamenterna jag någonsin sett. Enring fick mig tom att få en klump i halsen för en var så mäktig och vacker…HAHAHAHA orka vara jag.

Tröttnar man på shoppingen kan man alltid ta en runda på isrinken…

Det som var mindre kul var att allting var extremt dyrt. Victoria secrets hade ungefär dubbla priser som i övriga världen exempelvis. Även butiker som exempelvis Zara är betydligt dyrare än hemma.

Men kommer ni hit måste ni besöka Dubai Mall!

IMG_6308

IMG_6306

Mitt älskade Agent Provocateur. Men det var ganska litet och priserna är det dubbla än  London. En bikini för 2500 kostar ungefär 4500 här. Så besviken!

IMG_6239

Här är den gula diamanten som fick mig att bli tårögd. Så otroligt vacker och STOR! Det går inte att se på bilden hur stor den är men jag har aldrig sett något liknande.

IMG_6264

Överallt hänger det vita pappersfjärilar som fånga upp ljuset, dör vad vackert!

mjauu

När ni är på Dubai Mall kommer ni garanterat vilja ta en paus och äta gott. Istället för att göra det inomhus, gå till Café Madeleine, här kan man välja om man vill sitta inomhus eller utomhus. Utsikten är to die for och när man inte tror att det kan bli bättre börjar det spelas klassisk musik i takt med fontänerna i poolen. Mäktigt!

Mina bågar är från Celine, klänning Twisted Tango, naglar by Olivia Parman, hår Sanjabybangs, klocka Deevotion.

IMG_6259

IMG_6315

IMG_6249

IMG_6309

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats