Tack! | elita

elita

Annons

Tack!

Så onsdagar har jag gjort till min lediga dag.  För sju dagar i veckan är alldeles för mycket. Så onsdagar har jag inga kunder. Men jag gör allt administrativt istället… och någonstans har jag trott att jag kan lur amig själv till att det då skulle innebära ”min lediga dag”.  A, jo, visst…

Detta är min första onsdag som jag förvisso inte är på kliniken, vilket är en början.

-Är inte det här din lediga dag? undrar alla då jag skrytit om den för alla som vill höra.

Idag har jag suttit framför datorn sedan 10.. bara ringt samtal och svarat på mail. Är helt, helt slut i huvudet nu. Men lycklig. Det händer mycket kul och jag ska inte klaga för jag har turen att älska mina kollegor och mitt yrke.  Det är en lyx som jag kämpat för att uppnå. Så även om jag är helt slut efter varje dag så är jag tacksam.

Jag tror stenhårt på att försöka arbeta med sin passion, hade detta inte varit min passion hade jag mått jättedåligt, vilket jag även gjort då jag jobbat hårt för andra. Nu jobbar jag hårt för mig själv… för min egna framtid. Även om det är jäkligt tufft och långa dagar så är det inte en negativ stress. Jag är också omgiven av människor på min arbetsplats som är drivna och vi pushar alla varandra att nå våra mål.

Bara att ha mött sådana människor är en lyx som jag förstått är få förunnat. Att faktiskt få umgås med vänner som vill ens bästa.

Det gör mig mest tacksam av allt.

 

be-thankful-for-what-you-have-work-hard-for-what-you-dont-have-quote-1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Patrik Lundberg

    Kul att du trivs och jobbar med något som du tycker är roligt.
    Önskar dig all välgång!
    MVH Patrik

Annons
stats