Erbjudande till er på Bangs Clinic! | elita

elita

Annons

Erbjudande till er på Bangs Clinic!

Gissa om jag är lycklig över min nya IPL-maskin! Jag vet att det låter löjligt, men det är faktiskt en dröm som gått i uppfyllelse för mig.

Har utfört IPL i flera år, dock aldrig på självvald utrustning…

Permanent hårborttagning och hudföryngring med IPL är världens mest efterfrågade behandlingar. Jag har valt länge och noggrant för att kunna erbjuda mina älskade kunder riktigt hög kvalitet.

Jag har själv råkat ut för behandlingar utförda av personer utan rätt utbildning och med utrustning som är kopior från kina. Det har varit på bra salonger som jag trodde gick att lita på, men jag har ändå fått brännmärken på benen exempelvis. Det finns en uppsjö av oseriösa människor i den här branchen och det är u till var och en av kunderna att kolla upp bakgrund osv!

Den utrustning jag val är märkt med alla säkerhetsmärken som behövs och ger helt fantastiska resultat. Den går tom att behandla mörkare hudtyper  med.

Just nu kan ni boka in er och få ett specialerbjudande på hela 15% vid första behandlingstillfället, köper ni sex stycken behandlingar gäller 25%… så passa på!

Ni kan boka via Bangsclinic.com, på Tel. 08- 611 35 40 eller maila elita@bangsclinic.com, uppge koden ELITAS BLOGG.

Erbjudandet gäller tom den 13/5-15

Priser och mer information hittar ni på Bangsclinic.com

ansikte2-kopia1

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats