Sådant man blir så less på. | elita

elita

Annons

Sådant man blir så less på.

Så min Iphone är ganska så ny, ett par månader gammal. En sexa. Brukar väl hålla mig något så när uppdaterad när det kommer till mobiler då jag jobbar med den dygnet runt. Bloggen men även företaget, allt sker från den så fort jag inte har en dator i närheten.

JUST den Iphonen jag fick är dock helt störd. Den kan inte stängas av, för om den gör det, då startar helvetet på jorden. Först lyser det välkända äpplet, sedan blir hela skärmen röd, och slutligenn släcks mobilen ner. Och håller den på så. Slår på och av sig själv.

Att få igång mobilen eígen kan ta allt mellan några timmar till flera dygn.

Så ni kan ju förstå min PANIK när det inte är mycket batterier kvar…

Att ha tid över för att lämna in luren, och sedan behöva vara utan den under en vecka eller två…. det finns inte.

HATAR verkligen tekniska grejer som inte funkar!

Hoppas ni har en betydligt trevligare fredag än mig. HEJdå.

tumblr_inline_n7royzVh1T1qe2des

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Patrik Lundberg

    Eländes elände!
    Hoppas det löser sig. Trodde du hade en Samsung Note som syntes från månen 😉
    Själv har jag en Iphone 6 Plus som jag är väldigt nöjd med.
    MVH Patrik

Annons
stats