Hair Tutorial | elita

elita

Annons

Hair Tutorial

Älskade vänner, nu kör jag igång ett sammarbete ihop med skönhetssiten Haute in Beauty. Varje vecka, under ett par veckor framöver kommer vi att lägga upp Hair Tutorials så att ni enkelt kan göra dessa looks hemma.

Det är fantastiskt duktiga hårstylisten och skönhetsredaktören Therese Frieberg och jag som gör detta lilla projekt ihop.

För att få till den här bohemiska looken så är det bra att preppa håret. Dvs använda en produkt innan man fönar och lockar håret. jag föredrar en klassisk mousse då det ger en bra stadga och man får en lagom sträv textur, vilket gör att lockarna håller längre.
Så börja med att fördela mousse i hela håret. Föna det med en rundborste för att bygga volym samtidigt få bort allt friss.

Efter det så är det dags att börja locka håret. GHDs 32mm locktång är magisk och ger ett snygg svall snarare än korkskruvslockar. Börja underifrån och jobba dig genom hela håret. Lägg tången in mot botten och tvinna hårslingan runt tången

 

För att titta närmre på locktången och vilka produter som använts, besök gärna Haute in Beauty.

370_1349945493_n

 

När du har lockat igenom hela håret är det viktigt att lockarna får svalna innan du börjar dra eller borsta i dom. Det gör att lockarna håller längre. Använda torrschampo och en lättspray för att boosta upp volymen och öka på hållbarheten. Tack vare ett bra torrschampo så får du en dagen efter känsla utan att det känns lortigt. Ett bra tips till alla er som vill ha lite extra volym är att använda ett torrschampo som innehåller lite volympuder. En riktigt bra stylingprodukt till alla er som har långt hår.

 

11106031_10152624305076370_1911661026_o

11086733_10152624305226370_2135497304_o-Redigera

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats