Det blir bara värre... | elita

elita

Annons

Det blir bara värre…

Var iväg och lämnade mitt hjärta vid flygbussen tidigare idag. Det har blivit en liten tradition, när han ska åka iväg, så följer jag alltid med och vinkar av honom. Han protesterar alltid och säger att jag inte behöver eftersom han vet att jag har så mycket att göra. Men det känns på något sätt viktigt för mig.

Första gångerna var det okej, men sedan har det bara blivit mer och mer jobbigt.  När minuterna kryper närmre och flygbussen anländer. Människor formar en kö och börjar lägga in sina tunga väskor i bagageutrymmet. Hjärtat skenar men jag försöker hålla mig lugn. Jag vet exakt vad som väntar. Veckor av saknad. Dagar och nätter där vi bara kan ses via Skype. Det är tur att det finns…men det är såklart aldrig samma sak.

Det är inte idealsikt att vara i ett distansförhållande. Det är verkligen inte planerat eller valt. Man har någon, men man är ändå ensam. Man lever ensam, somnar ensam.

Man går igenom frustration, saknad, längtan… För att orka gå igenom allt det så måste jag veta att personen är värd det.

Och jag har aldrig varit så säker på något i hela mitt liv. Jag vet hur det låter… tro mig, jag vet. Men jag antar att det är såhär riktig kärlek känns. Han är allt jag någonsin velat ha. Vår dragningskraft…  jag kan inte ens förklara hur stark den är.

Det är en speciell känsla när man blir kvarlämnad. Man står lite fånigt kvar, går sedan tillbaks genom alla stressade männniskor till sitt liv. Tomheten är tydligare än någonsn och halsen känns tjock.

Femton dagar, femton nätter tills jag får se honom igen. Mitt allt.

tumblr_static_83n20ei0lcw0s0swck04880ck

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vibeke

  Hei Elita!
  Bruker du p piller eller kopperspiral? Jeg vurderer å slutte på p piller fordi jeg tror det påvirker min vekt..
  Hvordan ser dine måltider ut i løpet av dagen? Trener du hver dag og hvordan trener du?
   
   
   

Annons
stats