Invandrartjejer måste sluta dejta svenska män, det räcker nu. | elita

elita

Annons

Invandrartjejer måste sluta dejta svenska män, det räcker nu.

30bcfbcccc2b4e57df

Dom är överallt nuförtiden. Jag kan knappt ta ett steg utanför dörren här på Södermalm utan att dom våldtar mitt synfält. Dom sticker så i ögonen att man önskar att dom bara kunde försvinna, eller i alla fall att de var iförda stora skynken så man slapp se dom. Varje gång jag ser dom känns det som om Patriarkatet utdelar en tjottablängare mot mitt vackra fejs.

Jag pratar, förstås, om såkallade SKIT-par, alltså Svensk Kille/InvandrarTjej-par.

Okej, nu kanske ni tänker så här: “Klara är du rasist eller, invandrartjejer får väl dejta vem dom vill, de är ju starka, självständiga kvinnor som borde få välja sin egen väg i livet. Om dom vill dejta en svensk kille kan väll ingen hindra dom, eller hur?

NEJ. Bara NEJ. SKIT-fenomenet är genomsyrat av patriarkala föreställningar och värden, samt av rasism och klasshat. Ända sedan det började någon gång på 60-talet har det gett vita, svenska snubbar möjligheten att lura invandrartjejer till att gå med på att vara i ett förhållande där dom är kraftigt underordnade.

Svenska killar blir tillsammans med invandrartjejer, allt från Afrikaner till Asiater, för att de har en sjuk fetish för mörkare tjejer. De agerar på samma sätt som de vita, imperialistiska slavhandlarna agerade på 1800-talet, de roffar åt sig, de tar, de belägrar mörk hud. Det finns ingen balans i ett sådant förhållande, den vita mannen är enbart ute efter att få känna sig överordnad.

Invandrartjejer, fattar ni inte att den enda anledningen till att den vita mannen, den mest privilegierade arten på jorden, försöker få tag i er falafel, är för att ni är en fetish för dom?

Om ni inte fattar det måste ni lyssna NOGA på vad jag har att säga.

Svenska män som ränner efter invandrartjejer är sjuka i huvudet. De har alla drabbats av något som i folkmun kallas för “Falafelfeber”.

Falafelfeber får svenska män att sluta tråna efter starka, svenska tjejer (som jag) och byta ut oss mot våra kortare och mörkare systrar, alltså ni. Sjukdomen får inte bara svenskar att dejta utanför sin etnicitet, den får också svenska män att se på er som om ni vore slavar från “1000 och en natt”.

Hur kan ni inte inse att ni blir utnyttjade av dessa vita, svenska rövhål?

Och liksom, dem dejtar er inte för hur ni ser ut, för liksom, ta inte illa upp nu, men ni kanske inte är världens snyggaste…så liksom, de dejtar er bara för att ni är invandrartjejer. Fattar ni hur rasistiskt det är? Begriper ni ingenting?

Och vad ska vi svenska tjejer göra nu när ni dejtar alla svenska killar? Ska vi liksom, dejta invandrarkillarna eller vaddå? Asså ta inte illa upp, men de är ganska korta och luktar lite…de är perfekta för er, men svenska killar är liksom våra..

Okej, jag är jättearg men jag tror jag har fört fram mitt budskap. Invandrartjejer, ni måste sluta vara offer i svenska mäns rasistiska våldtäktsfantasier. Svenska killar, ni måste sluta se på invandrartjejer som en fetish och liksom, komma tillbaka till mig och mina kompisar.

Hjälp mig att få ett stopp på utnyttjandet av invandrartjejer, twittra under #SKITpar

 

MEN WAAAAAAOOOOWWWWW!

 

Jag hoppas att den här feministbruden verkligen bara skriver detta för att få uppmärksamhet. HERREGUD!

Om det inte är så, så förstår vi alla att den här stackarn har blivit lämnad av sin dude för en snygg, svart brud. HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH ORKAR INTE!

Klara heter hon som skrivit detta. Vem är denna Klara? Folk på Facebook verkar iallafall verkligen vilja veta det.

Fejk eller inte, fortfarande inte okej.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. F

  Med lite snabb faktakoll så ser man att sidan som texten kommer från är en underlig satirsida som förösker få uppmärksamhet, personen på bilden är en generisk stock bild och inte någon som skrivit det.
  Ge inte luft åt trollen det är det dom försöker tjäna på.

 2. B

  Hon kan omöjligen vara feminist! Däremot är hon troligtvist sjukt störd i huvudet. Men jag kan ändå inte låta bli att tro att detta faktiskt inte är påriktigt. Måste vara ett stort provocerande skämt

 3. Therese

  Jag tycker det är ganska uppenbart att detta är en känga till dem som gillar att hata på svenska tjejer som gillar invandrarkillar.

 4. Dee

  Som tur är det fejk så du kan slappna av. Finns fler påhittade texter från denne fiktiva skribent ”Morran & Tobias” , ”Mammor skall inte amma sina söner” mm..
  Dock imponerande att komma på att skriva nåt så dumt.

 5. Gina

  Men är du helt från vettet? Saknar ord för vad man kan säga dig. Snacka om fördomar om att invandrartjejer är utsatta..vilka då? Har du kännedom om någon grupp vi andra missat? Jag kom hit som 10 åring och undrar I’m syftar på mig? Isåfall hur vet du hur jag har det? Vet su vem jag är? Hur jag lever osv?

  Jag tycker verkligen synd om dig. Det är sorgligt ich beklagligt att su hyser sådan åsikter och har en så skev världsbild.
  Gina

Annons
stats