Sämst dag ever. | elita

elita

Annons

Sämst dag ever.

Min älskling har åkt tillbaks till London nu och jag har haft en riktigt trist dag. Känns inte som om något är kul och jag har bara gjort massa tråkigt. Fixat med pappersjobb och sprungit omkring på stan och fixat och donat. Sprungit omkring i ISKYLA dessutom. Är det inte det man betalar revisorn för liksom? Det slutar ju ändå med att man får göra allt själv. En sak har jag lärt mig i livet… Vill man ha något gjort får man göra det själv. 

Det är ju måndag säger alla som har hört mig klaga idag, men jag brukar gilla måndagar och att veckan börjar. Näe fyfan för idag. Är verkligen på dåligt humör.

Så är jag grinig över att vara utan min baby. Det är ju bra att sakna varandra lite, säger alla, vilket gör mig ännu mer irriterad. Jag saknar liksom honom när vi inte är i samma rum i lägenheten till och med. Förstå nu, när han är där borta? Jag DÖR ju. Kalla mig klängig liksom…HAHAHHAHAHA.

Näe, fyfan vad jag tycker synd om mig nu. På riktigt.

Och nu funkar inte luren och knappt internet. AAAAAAAAAGGH!

Skärmavbild 2015-02-16 kl. 19.09.39

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats