Bangs Clinic | elita

elita

Annons

Bangs Clinic

Älskade vänner,

Efter en liten bloggpaus så vill jag nu berätta vad jag egentligen hållt på med under den senaste tiden.

Jag har tillsammans med min gamla vän Pernilla Lundberg startat upp Bangs Clinic. Bangs har köpt större lkaler och vi har alltid pratat om att jobba ihop när det väl händer. I flera år faktiskt. Under flera månader har vi planerat och fixat alting in i mnsta detalj. Det har målats om, inretts, shoppats. Mina dagar har sett ut så att jag har tränat på morgonen, jobbat helti på mitt gamla jobb och efter det suttit i möten fram till läggdags. Jag har varit så trött och sliten och gått runt och sett förjävlig ut..hahaha. Men nu är det gång, och mina tre första arbetsdagar blev faktiskt helt fullbokade. Det är jag både chockad men även jätteglad för. Ni kommer att få följa oss och vårt arbete via bloggen, men även via Instagram.. Vi heter Bangs Clinic och på Facebookgruppen med samma namn.

hem-bakgrund3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats