This is it. | elita

elita

Annons

This is it.

Och såhär håller vi på… Jag och min kärlek.

IMG_2837.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. G

    Hej Elita! Jag har följt din blogg några år nu. Jag älskar att läsa dina texter och när man ser dina bilder så kommer man på att ” de där ser roligt ut , man kanske ska ta tummen ur röven och hitta på mer grejer på helger!” positiv inspiration om man säger så! Men det jag egentligen vill säga är , under åren har man ju märkt vilka svin du träffat och hur irriterad du varit på folk som kommenterar din ålder och påpekar att du inte är gift ( du hade väl någon mupp som ständigt kommenterade) back to My point. Jag är väldigt glad för din skull va det jag ville komma fram till. Fastän du och jag är främlingar för varandra så önskar jag den nya mannen i ditt liv ger dig massa äkta kärlek och varar för evigt !! Jag är 28 och singel och träffat svin även jag , och mina vänner ska stäändigt försöka para ihop mig och tjatar om att jag kommer vara singel för evigt. Men efter alla svin ( speciellt 1 som satte sina spår väldigt tydligt ) så tar jag det i MIN takt och när han kommer så kommer han !! Lycka till !! Kram!

Annons
stats