Så älskade...! | elita

elita

Annons

Så älskade…!

Det mest fantastiska med mitt yrke är att när man minst anar det, kan träffa människor som kommer att betyda så mycket för en. Det kan vara bara ett enda möte. Man pratar om de mest intima saker som man bara kan dela med sig av till en total främling. Ibland, möter jag kvinnor som efter en tid blir sanna vänner.

Jag älskar dessa möten, Unga och äldre kvinnor, som öppnar sig för mig och som delar med sig av sina livsöden och livserfarenheter.

Det är vackert och jag är otroligt tacksam över det.

Denna julblomma fick jag av en kund som jag fått massor av inspiration av. Och positiv energi!

 

Foto 2013-10-06 02 13 21Foto 2013-10-06 02 18 16

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats