Stöld. | elita

elita

Annons

Stöld.

Söndag.

Och på något sätt är det som om söndagar får oss att reflektera över stunder.

Tänder ljus och låter min favoritdoft lägga sig över rummen. Tvättar håret och fönar det rakt, smörjer in huden så noggrant. Jag planerar veckan och morgondagen, den ena dagen längre än den andra. Suckar och krigar vidare.

Lyssnar till Kents svartaste låtar. Jag njuter av mörkret i det ljusa. Det är något så mycket sorgligare med det mindre uppenbara. De för mig så vana tonerna har blivit en del av mig. Jag har blivit dem genom år av sömnlösa nätter. Tusen skrivna ord, som ett löjligt försök till att förklara mig.

Livet skrattar åt mig idag, jag vet varken ut eller in, Telefonen går varm, vännerna med ångest. En helt vanlig söndag. Brustna hjärtan och frustration. Svartsjuka, brunch och nya stövlar. Vi skrattar så vi gråter, och mitt i allt så brister det ibland. En sekund av känslor.

Stockholm är som vackrast denna dag. Grå och sorgsen. Idag är vi alla ensamma.

Vilsna själar som bär upp varandra.

-Varför kan inte du och jag bara vara nöjda som de andra barnen..?

Orden ekar i mig. Min tomma kropp. Där finns ingenting.

Där är allt stulet för längesen. Jag minns det som igår, lyssnade på Kent redan då. En ung flicka och hur hon blev bestulen på sin själ.

larwwge

laryytrge

larssge

ladrewrge

larhytge

cry-girl-sad-tears-teddy-bear-Favim.com-115022

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erik

    Livet är kort men timmarna är lååååååånga…

    Keep trucking. Everything is ultimately pointless and everything ends badly – that’s why they things end. We are but evolved apes, huddled together on this rock spinning around endlessly in empty space…with no purpose whatsoever. Good night.

Annons
stats