Vem är egentligen veckans fru..? | elita

elita

Annons

Vem är egentligen veckans fru..?

Måndag – Franskurs på Lashia. Bakis som ett djur efter lördagen men lyckas samla mig. Efter kursen åkte jag hem och dog.

Tisdag – Vitamin Well bootcamp – jag försov mig. Sedan kurs och jag hade min första riktiga kund.

Onsdag – Xtremefit på morgonen, sedan franskurs, middag hos Michelle. Dennis och Bodil kom över också, sjukt trevligt.

Torsdag . Franskursens sista dag, är nu Lashia Trainee!

Fredag – Xtremefit, tillbaks på jobbet, fullbokad, styr med ett nytt event jag har på gång, efter jobbet åker jag hem till Michelle på middag. Vi köper godis och pizza, kollar Dracula, och snackar livet. Jag däckar efter några minuter in i filmen.

Lördag – Jobbar, fullbokad – tvättstuga – myskväll med min doggie.

Söndag – ska vinbruncha med en av mina bästa vänner. Och snacka livet, och säkert garva massor.

 

Veckans roligaste: att jag gått en Lashiakurs och nu kan börja göra fransförlängningar.

Veckans namn: Romeo, min xtremefittränare kallar oss ”Team Guldfisk” eftersom vi aldrig kommer ihåg hur många vi ska göra av vad.

Veckans fru: Michelle som står i trosor och vispar citronfromage till mig

Veckans nya grej: jag är besatt av igelkottar. Följer nu massor av Instagramkonton med igelkottsstjärnor.

Veckans sexigaste: Kims sexiga bilder i Paper som får varje feminist att börja störttjura av moralpanik (läs avund).

 

tumblr_m2fsh6SSHv1qzf92a

8797320d048992fa_Kim-Kardashian-Paper-Magazine-Winter-2014.xxxlargeKim-Kardashian-for-Paper-Magazine-Bellanaija-November-2014001_001-442x600Skärmavbild 2014-11-15 kl. 22.13.53

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kim

    Varför måste man (jag) som feminist tjuta över Kim k? Tror du missat vad feminism handlar om :)! Befriande att bruden kör sitt eget race.. Personligen blir jag extra glad för det är sällan man ser en sån kroppstyp i reklam och media, väldigt lik min egen med skillnaden halva bootyn haha :-)!

  2. T J

    Häng nu inte ut mej i Expressen!. Kaos var det, men fick inte du nån bokstavsdiagnos? Försöker via Stella Rebecca få e-mailadressen till Jenny Persson som jag har haft en del kontakt med och hjälpt med en kamera hon blev av med. Du skriver ibland om din musik. Detta är musik: http://www.youtube.com/watch?v=nKsf_4vqp0k För 37 år sen, innan du ens var född. LYSSNA PÅ DETTA MED BRA HÖRLURAR och hoppas du inte hänger ut mej. Annars kan jag berätta om våra tre katter.

Annons
stats