Det blev lite YOLO, men det är okej. | elita

elita

Annons

Det blev lite YOLO, men det är okej.

Och som vanligt händer det mycket runt mig. Ni vet att jag alltid säger så, och ni vet också att jag aldrig berättar riktigt vad jag menar. Men det är ju sådan jag är, inte sant?

Jag står inför massor, massor av vägskäl just nu. Jag vet inte vad jag ska välja när det kommer till olika saker, rädslan för att välja fel ger mig ångest. Såklart. Det är inte bara jag denna gången, utan även människor i min närhet står inför stora omställningar i livet. Det känns som om vi bllivit inkastade i en enorm torktumlare och ingen vet vad som ska komma ut av detta.

Kaos. Ungefär så.

Det jag var så säker på att jag ville ha, ser jag plötsligt med nya ögon. Jag vet inte vad jag vill och det skrämmer mig lite. Livet ger en så många alternativ. Hur ska man veta vilket som blir bäst?

Jag har tidigare i mitt liv valt det säkra, det trygga, det enkla. Och jag har ångrat mig i flera år efter det.

Jag borde tänka vuxet nu, men jag vill inte det. Jag viill bara göra det som känns exakt rätt för stunden. Jag har agerat vuxet, och det var tydligen inte min grej alls. Nu vill jag bara göra det jag mår bra.

Blev ni klokare av mig nu? Nej, knappast jag heller.

Jag vet bara en sak… och det är att jag lever. Jag är inte bara levande, jag lever.

large

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats