Vitamin Well Bootcamp goes BeCore! | elita

elita

Annons

Vitamin Well Bootcamp goes BeCore!

Förra passet fick vi prova på något som heter BeCore. Lokalerna låg på Kommendörsgatan 29 och var helt fantastiska. En stor sal där träningen utövas under ett stort glastak. Duscharna var så fräscha att man i princip ville flytta in. Jag tycker det är extremt viktigt hur duscharna är där man tränar, tror de flesta tjejer faktiskt håller med mig.

Träningen var ledd av en instruktör och det var fokuserat på lår, mage och rumpa. Jag kan säga att jag hade en sådan träningsvärk i flera dagar efter att jag knappt kunde gå. Det här är en träningsform jag verkligen vill börja med!

Självklart fick vi en superfin goodiebag också med finfina grejer från Loreal. Vi fick även ett nytt set med träningskläder från Kari Traa.

Tack Vitamin Well för ännu en härlig upplevelse!

IMG_5488IMG_5495

Rippade Ellen Bergström var svinduktig 😉

IMG_5497

IMG_5499

Alltså det här med att träna och blogga samtidigt… suck, jag orkar inte.

IMG_5501IMG_5509

Annica Englund var lite trött efter passet…

IMG_5510

IMG_5517unnasawmedunnamxed

IMG_5521

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats