Snart kan ni göra era fransar hos mig....! | elita

elita

Annons

Snart kan ni göra era fransar hos mig….!

Blev inte mycket bloggade igår… i lördags gick jag ut med Olivia och hade en sjukt rolig kväll. Vi var överallt och avslutade naturligtvis på White Room. Man var ganska så seg igår med andra ord.

Idag har jag varit på kurs hela dagen, på Lashia som är bäöst i Sverige på fransförlängning. Ska vara där hela veckan, idag fick vi göra fransar på dockor och imorgon får jag min första kund i det. Väldigt nervöst faktiskt. Inte att ha en kund, men jag känner mig såklart fortfarande osäker.

Efter att jag gått kursen kan ni komma till mig och göra fransförlängning för lärlingpriser på Skönhetsvård Södermalm...sjukt skoj!!!

Puss sålänge bejbs.

tumblr_m3ez3ijwCO1rtpa59o1_5002

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats