On Duty, det här måste jag göra om. | elita

elita

Annons

On Duty, det här måste jag göra om.

Har tagit en ordentlig sovmorgon idag för en gångs skull. Ikväll ska jag träffa upp Marre och Marcella och gå på deras ”Eyes Wide Shut” fest på Amba. Det blir förfest, middag och sedan fest. MIn outfit är ganska färggrann för denna tillställning, hade helst velar ha en svart 1700-tals klänning men det var jag aldeles för sent ute för tyvärr.

Jag älskar att klä ut mig, har massor av olika kostymer hemma. Gillar att liksom gå all in…

Här är lite bilder från min förra födelsedag med temat ”on duty” dags att ha en liknande fest snart kanske…

ssuaaannamedunfrewnamedungtrenamedunnaaaamedunnacdgtremedunnacregtremedunnamaaedsssssunnaffmedunnafremedunnagtremedunnagtrmedunnamccedunnamdddedunnamdddvvvedunnamedunnamrweedunnamvved

unnamvvvedunnaswemedunnavtregtrmedunnavtremedunnnamedunnsweamedunnweramedunssssssnamed

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats