Kokain, käckhet och fördomar...är det personligt nog? | elita

elita

Annons

Kokain, käckhet och fördomar…är det personligt nog?

Så jag lyckades lura med min franstjej ner till Diplomat igårkväll för “ett glas vin”. Några Bloody marys och Whisky sours senare har vi hur trevligt som helst. De har by the way helt magsika Bloddy Marys på T Bar. Måste prövas!

Mia bråkar med mig och tycker att jag inte lägger tillräckligt med tid på bloggen.

-Den är helt opersonlig Elita, bara massa bilder. Inget som visar vem du är!

-Men jag har ju inte TIIIIID, försvarar jag mig. Jag jobbar mer än heltid och tränar fyra pass i veckan. Är ju helt slut i huvudet när jag kommer hem…

-Du måste ändå vara mer personlig. Säga vad du tycker och så. Skriva om din vardag.

 

Jaha, okej. Personlig är inte min starka sida, jag kan ju förmedla om min känsla är bra eller dålig, om jag mår bra eller inte. Men sällan varför. Jag är otroligt dålig på att öppna mig för människor. Inte mina närmsta vänner men alla andra. Män ska vi inte tala om…hahaha.

Men varför bloggar du då? undrar Mia.

Jag blir lite ställd, jag gillar ju att fota och älskar bra bilder. Men det är också ett sätt för mig att nå ut till de som föjlt mig länge. Och hur kul är det att berätta om allt vardagligt man gör? Själv hatar jag bilder på folks jävla lunch. BOOORING.

En vän sa till mig häromveckan att man aldrig såg de jag dejtar i min blogg. Man har inte sett en kille i din blogg på evigheter. Du är så jävla hemlig! Antar att jag är rädd för visa för mycket av mitt privatliv eftersom jag alltid blir så dömd. Mia berättade om en vän till henne som hade massor av fördommar om mig, en kvinna som adrig träffat mig. Det gör ju inte mig något, eftersom jag är van, känner mest att det måste vara tråkigt för henne att ha ett sådant sinne. Det stänger mycket upplevelser och dörrar att vara fördomsfull.

Men vadå? Har du inga fördomar om andra människor? Kungen?

Han verkar ju vara asskön, säger jag och skrattar.

Jag aktar mig nog för att dömma andra innan jag känner de, eller lyssna till skvaller, eftersom jag själv varit så utsatt. Men visst, klart jag kan ha svårt för någon jag aldrig träffat. Mat-Tina får ju mig att kasta mig över fjärrkontrollen och byta kanal. Jag klarar inte av hennes käcka, gälla skånska. Jag har aldrig träffat henne och jag skäms över att jag känner så men hon väcker någon slags avsky i mig. Hon är kanske helt underbar IRL, vad vet jag!

Överlag har jag alltid haft svårt för käcka människor och hon är ju käckheten personifierad. Minns den sköna videon några vassa redigerare gjorde, “koks-tina” som spreds som en löpeld. Istället för att garva åt det så blev ju hon helt galen och anmälde och hejåhå. Så oskönt på något vis.

Folk tar allting så jävla allvarligt hela tiden. Men vem vet, hade det hänt idag hade hon kanske tagit det annorlunda…?

 

Har du fördomar om någon du aldrig träffat? Vem och varför? I WANNA KNOW!!!!

KOMMENTARSFÄLTET BUMS!

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. F.

    Föra några år sedan hade jag förutfattade meningar om Marie Serneholt, att hon var så jälva präktig och trodde hon var skittrorr i sängen av nån anledning hahah

Annons
stats