Ekologisk hudvård | elita

elita

Annons

Ekologisk hudvård

Vi är ute efter en Ekologisk serie på Skönhetsvård Södermalm. Vi känner att det är helt rätt i tiden att främja värnandet om miljön, våra kunder är pålästa och kunniga när det kommer till ingridienser och miljötänk. Tidigare har ekologisk hudvård inte varit så bra, då det inte få innehålla konserveringsmedel har de härsknat väldigt fort.

Jag som hudterapeut har även sett många med förstörd hud efter användning av ekologiska produkter. Det absolut vanligaste misstaget är kunden med extremt känslig hy som trott att ekologisk hudvård även är den mest skonsamma mot huden, vilket är direkt felaktigt. En känslig hy bör man vara mycket försiktig med och gå till en professionell hudterapeut för att få råd och hjälp.

Men nu har en del faktiskt hänt på marknaden under de senaste åren då intresset varit stort, det finns verkligen en efterfrågan!

Igår fick vi besök på Skönhetsvård Södermalm av Cicamed Organic Science, ett svenskt märke till min stora förtjusning. Det är en resultatinriktad och ekologisk hudvårdsserie och produkterna är helt fria från onödiga tillsatser.

Vi har inte bestämt oss ännu utan vill givetvis träffa fler säljare och prova oss igenom både behandlingar och produkter. Jag anser att det är det bästa sättet när man tar in ett nytt hudvårdsmärke och det är så jag alltid själv har gjort.

Vi fick massor av produkter at testa, jag blev faktiskt väldigt förtjust i deras kroppslotion som doftade ljuvligt! Men vi kräver naturligtvis mer än god doft och behöver som sagt testa ett tag innan.

Jag tar gärna emot tips på fler ekologiska produkter på elitalofblad2@gmail.com

Vad har ni testat? Vad gillar ni? Har ni några mindre bra erfarenheter? Blir väldigt glad om ni vill dela med er.

20130702154842_IMG_409620130702162141_IMG_409920130702162207_IMG_4103_1

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats