Lita inte på hon Cocillana! | elita

elita

Annons

Lita inte på hon Cocillana!

NI kommer inte att tro mig nu… meen jag är fortfarande sjuk. Alltså WHY GOD WHY????

Jag har fan inte tid att vara sjuk, eländig och miserabel. Jag måste ju vara fit, jobba stenhårt och ha det där flowet! ÅÅÅÅÅ WHYYYYY?????

Jag har försökt att smygjobba lite men kommer på mig själv med att somna hela tiden. Mitt i en text lägger jag huvudet på tangentbordet och lurar mig själv att jag “bara ska vila en liten stund”. Jag vet inte om det beror på Cocillanan men just nu skyller jag allt på den. Den är djävulen själv! Allt från lite väl öppna inlägg på bloggen till facebookchattar där vänner frågar om det är “cocillane-Elita” de pratar med.

Jag drömmer helt galet av den där hostmedicinen också. Tar över världen and shit. Men ska inte klaga, utan den hade jag hostat ut mina små lunger by now. No joke.

WAOW..bästa sjukinlägget ever…

uvwo1_400

 

PS. Om ni visste hur många gånger jag fick gå till kylskåpet för att se hur den där hostmedicinen stavades…suck.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats