mornin | elita

elita

Annons

mornin

1241421

Fattar inte varför jag inte kan vakna på morgnarna? Eller somna på kvällarna? Efter elva km springrunda borde väl ändå dampen lägga sig? hahahaha. Har svinbråttom men ligger i sängen och letar ny house.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. T J

    Hej igen. Glöm bort allt jag skrev igår!!!! Hade tagit en whisky för mycket och du vet hur det kan bli då. Men såg att du hade haft en panikångestattack och lider med dej. Och den där konserten är faktiskt superb. Tycker jag alltså. Lovar att inte skriva igen!

  2. T J

    Hej Elita. Sätt på dej hörlurarna och lyssna på detta, HELA KONSERTEN! ”What in the world”, en helt underbar blueslåt. Detta var  vad vi lyssnade på, flower-power (nja lite senare, omkring 1970) Panikångest. Känner vi igen.Jag fick ett  anfall på en mattelektion i anfdra ring i gymnasiet, sen var jag borta i tre månader. Jag hade en kompis som inte ens kunde vara utan sin fru när hon duschade, hans föräldrar var portförbjudna  då,. Min brorsa fick attacker och0 vi var ute och gick i -25 gr kallt. Nåväl, inte många år kivar här på jorden. Min mor dog i somras 86 år knall och fall. Alldeles ut0märkt, nåt vårdpaket vill vi inte bli! LYSSNA NU MYCKET PÅ RORY GALLAGHER,  så ska jag berätta mer sen om honom! http://www.youtube.com/watch?v=YHTnIfGQJNM0

  3. Ingolito

    Samma här haha, sprang på morgonen igår o körde chest på kvällen, har dygnat, fett katabolt :/

Annons
stats