Söndag med vänner | elita

elita

Annons

Söndag med vänner

Jag har haft turen att möta helt fantastiska människor via mitt förra jobb. Tre av mina fd kollegor är idag mig väldigt nära. Ikväll hängde jag med Emelinda och Sophie hemma i Sophies coola studio. Vi åt lasagne och godis! Sophie har inrett studion precis efter sin personlighet och då hon skapar både musik och kläder i studion har hon blandat In detta i en skön mix.
Tycker det är så jäkla häftigt att de bara  kan sätta sig ner vid pianot och sjunga och spela så vackert att ögonen blir helt tårfyllda. Jag blir så inspirerad att skapa egen konst…
Emelinda är en artist som jag tror på stenhårt, hon har allt som behövs för att lyckas!
puss och godnatt för denna helg!!

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats