Hey guys. | elita

elita

Annons

Hey guys.

Sitter och kollar på ett program om militärer från Usa och deras vapen och grejer. Älskare. Vet inte varför. Is that normal? Helt ärligt? Ibland önskar jag att jag var normal. Det slutar med att jag googlar saker som PORN ART BALACLAVA HOT BEAUTY TUMBLR för att hitta shyssta bilder till min fotokonstsamling. Snälla gör inte det. Samtidigt lyssnar jag på en FET låt som inte kommit ut ännu. ”Den som charmar djs, den har” som jag brukar säga. Nej, kom på det nu men det är sant ju.

Mitt känsloliv just nu är svårförklarat, jag är ledig imorgon bortsett från ett enda möte, och det betyder att jag kommer hänga med min dator som jag inte ser lika ofta längre och söka skev konst och hänga på Facebook. Jag har ett oerhört behov att närhet idag men skulle aldrig orka göra iordning mig. sitter fortfarnade i handduk sedan en dusch för timmar sedan. Så trött.

I veckor har jag jobbat stenhårt på mitt nya jobb, samtidigt har mycket hänt på helgerna, så var det ju Ibiza också. Har inte landat på månader. Det är bara work hard och play hard från morgon till kväll.

Jag reagerade lite när en kille jag känner som är typ två meter och en riktig liten buse säger till mig ”jag fattar inte hur du orkar ditt tempo”. Alltså om han säger det till lilla mig… då kanske det är dags att sova mer än 6 timmar per natt snart. Men jag har inte haft tid. Har inte tid att sakta ner på jobbet eller viljan att tacka nej till livet. Haft så sjukt kul. Kan hänga med en sjukt skön människa i tre dagar och sedan inte ens hinna svara i luren på en vecka. ALla intryck dödar min hjärna. Nya och gamla människor poppar upp i mitt liv hela tiden.

Jag mår bra, men jag är för trött för att känna känslor. Typ så.

Önskar att man hade en inbyggd filmkamera i huvudet så inga minnen gick till spillo…det vore det absolut bästa. Då kunde jag gå tillbaks och titta i slowmotion. Vad hände egentligen? Hinna få intryck. Sedan Kunde jag bara spela upp det för er här på bloggen. Eller inte.

Love u all. Thanx for following, Im back…for now.

 

Screenshot 2014-06-24 22.20.43

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Hej snygging!
    Jag är så intresserad av hur ditt tränande går osv nu för tiden! Du är ju sjukt snygg och tight i kroppen men det är ju inte mycket ”träning&kost ” på bloggen! Därför är jag nyfiken på hur du håller dig i form! Gör gärna ett inlägg om detta 🙂 saknar lite tränings motivation! Och blogga met ffs kvinna! Du är inspo! Kramar

Annons
stats