Tisdagsfix. | elita

elita

Annons

Tisdagsfix.

MIna vänner.

Den här veckan är en fixarvecka. Jag har så mycket att styra och ställa med att jag inte ens vet vart jag ska börja. Kalendern är full, och visst mycket är kul, men mycket är urtrist. Ni vet de där trötta samtalen man måste ringa och ärenden som man helt enkelt inte kan strunta i. Fy!

Men work hard, play hard…visst?

På torsdag och fredag ska jag gå på kurs i IPL, det ska bli så sjukt kul! Då kommer jag kunna ta bort hår permanent och även ta bort tatueringar. Har alltid velat jobba med IPL så jag är överlycklig nu.

Just nu ligger jag i sängen med nytvättat och fönat hår och lyssnar på så fet techno att jag aldrig kommer att somna. Är aningen sönderbränd men fan va gött det är att vara brun.

Puss mina bästa, love u all.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    PLEASE snälla Elita kan du berätta var du köpt de gröna shortsen på dina senaste instagrambilder?? och klänningen du har på dej på gruppbilden från Ibiza, den korta mönstrade! Du har exakt min klädsmak så uppdatera gärna oftare varifrån du köper dina plagg då skulle jag bli jätteglad:)
    Kramar

Annons
stats