And so the piratelife begins... again. | elita

elita

Annons

And so the piratelife begins… again.

Om i visste hur lycklilg jag var över att äntligen få hänga på sjön igen. Exakt samma människor som förra året såg man därute. ÄLSKARE! Jag och Angelica skrattade i 12 timmar i streck. Riktigt rolig dag! MJAU!!!

IMG_8082

IMG_8083

Lifestyle Tattoo sponsrar damer med shorts på piratbåten.

IMG_20140518_135422

mjau

När fyra personer ska vara med på en gruppbild och två av dem är Sveriges största egon… HAHAHAHAHHAHA.Typiskt.

mjau2

gullungar

mjau3

Bästisarna… till min stora lycka var de var sams i fem minuter enda tills Angelica sa att AIK SÖG. Typiskt.

mjau4

wtf

Killen som hade brytit armen…haaaaahaaahaaa orkar inte. Han hamnade i bakgrunden på bilden..typiskt. Men im feeling him, även om jag hade nackstöd som grannen i Beck hade det inte stoppat mig från att åka ut på sjön. HAHAHAHHAHAHA dör.

mjau5

Dagen avslutades med min favvo…råbiff på Piren. Livet är bra härligt ibland! Tack Ritchi och alla mina andra galna vänner för en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats