All About Beauty | elita

elita

Annons

All About Beauty

Igår bjöds det på ett fantastiskt skönhetsevent under hela dagen. Det var Pernilla Lundberg och Stylage som bjöd in till föreläsning med världens främsta inom fettskulptering och fillers. Det visades nya sätt att göra icke kirurgiska ingrepp och vi som fick chansen att se detta blev helt chockade.

Man kan se en tydlig trend som går från kirurgiska ingrepp som exempelvis ansiktslyft med kniv till att lyfta med andra metoder, där man i princip kan gå till jobbet direkt efter. Man strävar också efter ett mer naturligt utseende än tidigare, något som jag personligen välkomnar med öppna armar.

Vi fick se när behandlingar gjordes live med ena ansiktshalvan först..tro mig, det var häpnandsväckande. Resultaten syntes direkt.

En behandling som jag tyckte var otrolig var en där de lyfte ansiktet med tunna trådar, tunnare än ett hårstrå. Resultatet håller i ungefär 1-2 år och ligger i samma prisklass som botox, som håller i tre månader…

Man kan tydligen även göra bröstförstoringar med kroppseget fett nu..!

Jätteroligt att få se allt nytt som kommer,

tack för en fin dag!

Många frågade om mitt halsband igår och det kommer från Modas.se

IMG_1219

klar2

klar3

IMG_1242

IMG_1213

IMG_1238

Här visar läkaren hur ögonbrynslyftet med trådar går till, skillnaden ser man direkt efter.

IMG_1248

De här bilderna är hel utan kirurgi, bara lyft och utfyllnad med fillers.

IMG_1251

Skulptering med fett, ”hålet” vid höften fylls ut med fett från insida lår.

IMG_1246

IMG_1244

Näskorrigering med enbart fillers… HUR SJUKT???

IMG_1243

klar4

IMG_1225

IMG_1226

IMG_1278

IMG_1305

Tack alla sponsorer för den fina Goodiebagen!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Vilken klinik i Stockholm gör ansiktslyft med nålar? 🙂 Vilken klinik kommer de ifrån som gav er information? 🙂

 2. Louella

  Man blev ju riktigt nyfiken på dessa ingrepp.. Ett resultat som håller i 1-2 år och till samma pris som Botox låter ju perfekt!
  Vilken underbar goodiebag.. Uniq one är en dröm för håret 😉

 3. Eva

  Svar till Fia:
  Trådlyft har gjorts länge i Sverige. Jag har gjort hela ansiktet och halsen. Första gången gjorde jag hela ansiktet (ca 30.000) och det höll i 7 år. Sedan gjorde jag gjort halsen ett par år senare och för ca ett år sedan gjorde jag både ansiktet och halsen med en ny metod (kommer/utvecklas nya trådar hela tiden). Är mycket nöjd. Man ser inte lyft ut eftersom det inte skärs, utan trådarna dras på insidan. Du har nog ingen lust att gå och jobba direkt efter ingreppet pga att du har bedövning som sitter i ett tag, men dagen efter helt OK. Har haft tur och aldrig en fått några blåmärken. Elita skriver att trådar kostar ungefär som botox, men det gäller nog bara EN tråd – den vid ögonbrynet – i så fall. Man gör sällan bara EN tråd eftersom det kan se konstigt ut. Gör man tex en tråd för att lyfta ”hamsterkinderna” så vill nog kirurgen lägga även ett par trådar för att lyfta ovanför (kinderna också).
  Men en fantastisk metod. Den person som hållit på längst med detta Sverige är Dr Ewa Norén-Lundberg. Du kan kolla http://www.facedesignsweden.se.
  Hälsningar,
  Eva

  1. elitamini

   Detta är inte samma som du nämner, men ditt sätt låter också bra! Man använder ca 10 trådar vid ögonbrynslyft och de kostar 300 kr st. Håller 1-2 år.

 4. S

  Alltså den där näs korrigeringen kan inte stämma. De kan ju inte trolla bort något som vara större innan för att sen korrigera, tänk lite logiskt nu..

 5. Fia

  Shit! Nu blir jag ju jättenyfiken på om det är någon/några kliniker i landet som utför dessa ingrepp, tänker särskilt på ”ansiktslyften”. Det kanske inte kommit till Sverige än?

Annons
stats