Nu xtremefit. | elita

elita

Annons

Nu xtremefit.

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sören

    Hej, vi är ungefär jämngamla och jag växte upp till den sexiga elita från slitz, moore mm. På de tiden hade du kurvor. Höfter, kött på låren och framförallt rumpa. Bröst är inte så intressant men iaf. Idag har du blivit som dom andra ”modebrudarna” nästan spinkig och rak som en pinne. Vad hände med kurvorna? Äter du inte längre. Jag vet att man blir äldre bla bla bla men kolla igenom dina gamla bilder från höften ner och jämför med idag. Sorgligt! Jag förstår att det var 10år sedan och att ansiktet åldras går inte att göra mkt åt för du ser äldre ut, men kom igen. köttiga lår och rumpa för i helvede =)
     
    have a nice one/

Annons
stats