Rasister är faktiskt bildade! | elita

elita

Annons

Rasister är faktiskt bildade!

Om man ändå fick en krona för varje felstavning och särskrivning…..HAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Jag har valt att ta med mina favoriter från detta konstprojekt som just nu delas över Facebook.

 

Först några ord från mig:

En sak som jag alltid undrat? Om man nu är så svensk och älskar sitt land, hur kommer det sig att man inte lärt sig att hantera det svenska språket? Hur kan man vara helt svensk, uppväxt här, gått i skola här och INTE KUNNA STAVA? Jag skäms så mycket för er allihop och hur ni misshandlar det svenska språket. Kan inte vara roligt att bli utskrattad varje gång man försöker uppdatera en enkel Facebookstatus utan att ens veta vad en särstavning är. LÄS BÖCKER! Gå en svenskakurs! GÖR NÅGONTING!

Mvh en blatte.

 

Ett sjukt land:

Ett konstprojekt där vi lyfter fram medborgare som stolt visar upp sin ointelligens på Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är inte personer vi känner utan helt enkelt folk som publikt gärna delar med sig av sina bilder och åsikter.

 
 
3-24 kl. 19.36.34
19.38.37
kl. 19.19.42
-24 kl. 19.20.07
-24 kl. 19.15.46
 
4 kl. 19.16.58
 
-24 kl. 19.18.29
 
4 kl. 19.13.38
 
 
4 kl. 19.38.48
 
9.20.55
 
HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAH JAG DOG AV DEN HÄR!
 
 
-24 kl. 19.33.54
 
14-03-24 kl. 19.38.16
HAHAHAHHAHAHA Jag fick läsa flera gånger innan jag förstod…
 
19.05.58
 
o1_r1_500
kl. 19.37.17
 
24 kl. 19.33.05
 
Kan bara tänka mig hur “kvalificerat” hans CV ser ut med detta grammatiska mord. Kan ju inte alls bero på det att han inte får några jobb…näääää.
 
 
 
Ni hittar hela konstprojektet här.
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anders

  Se upp så du inte blir polisanmäld för att hänga ut dessa oskyldiga privatpersoner. (förutom Danny som borde åka in i fängelse)

 2. Chris

  Dessutom förstår jag inte alls hur du inte reagerar starkare på Dannys inlägg. Han borde åka in i fängelse för det inlägget. Hade jag varit du hade jag ringt polisen istället för att göra ett tramsigt inlägg om honom som om det vore okej att uttala sig så.

 3. Chris

  Har du själv ingen vett i skallen? Inte trodde jag att du var så jävla dum.
  Nog för att flera av dessa är puckade men att vara kritisk till Sveriges invandringspolitik är inte dumt. Dessutom är det inte lagligt att hänga ut privatpersoner på detta vis.
  Varför skulle invandrare utan arbete ha högre lön än pensionärer? I framtiden kommer du inse hur jävla fel du hade där.

 4. egon

  Du måste vara den störat IDIOT som går i ett par skor. Hur fan du kan mobba för stavning. Hur fan kan du sjunka så lågt? Jag förstår inte kopplingen. Jag röstar på sossarna men har en sån som går i 6an och har väldigt svårt för sig. Jag hatar SDare, men trodde inte att du gillade och var för mobbing. Många kan ta det för mobbing om man har problem. Nä fy fan på dig.

 5. Alexandra

  HAHAHAHAHA alltså jag orkar inte! “dom tar alla hem, skicka hem dom så jag kan få ett hem”….. Förlåt mig, men jag garvade i säkert 20 minuter åt detta. Vilka jävla människor det finns. Jag är själv “blatte” men jag börjar fundera på om man kanske kan göra typ Gotland “svenskt” och skicka dit alla dessa “härliga” individer så kan ju Åkesson få styra och ställa där med midsommarstång och träskor? Då får väl alla missnöjda helyllesvenskar sin sill och potatis, pipa och ett eget hem :’)

  1. elitamini

   E så jävla trött på folk som skyller på dyslexi bara för de är lata. Är du dyslektiker kan du knappt stava ditt namn. Tro mig, jag vet för jag har varit ihop med en. Haaahaaahaaa no names.

Annons
stats