Snart är jag moster! | elita

elita

Annons

Snart är jag moster!

fbe9d11d0903affa0fbfdab6bf6335bc

Min storasyster var hos mig idag. Hon får bebis vilken dag som helst. Men hon är lika lång och smal som vanligt, förutom kulan på magen. Helt otroligt faktiskt…”Kim Kardashian var ju svullen i ansiktet, det är ju inte du” sa jag som har sämst koll på gravida.Kim är den jag kan relatera till.

Det var en fin dag på många sätt, vi är så olika, och ändå möts vi i livets tankar. Hon sa idag att hon skulle göra allt för att den lilla ska få den bästa självkänslan från dag ett och jag tänkte att hon kommer att bli en sådan fantastisk mor.

Tack Andrea för en fin dag! Jag älskar dig!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. P

    Jag tror du kommer bli en skön moster. Tia Elita. Skämma bort ditt systerbarn som du skämmer bort Nano. Jag önskar lycka och hälsa i ert liv tillsammans.

Annons
stats