Bad boys do it better | elita

elita

Annons

Bad boys do it better

Visst var det ett tag sedan jag skrev ett ordentligt inlägg? Det har blivit väldigt mycket bilder under den senaste tiden.

Det beror delvis på att jag provar min nya kamera och delvis på att jag gjort två plåtningar. Nu vet ni.

Så var jag ute i helgen också, inte bara en dag utan TVÅ! Joråsatte farmor körde en tvådagars.

En sak som jag märkt är att mitt bloggbeteende ändras drastiskt när jag är bakfull. Hur märker man då att jag är bakis?

Jo:

1. Jag kan inte stava. Jag kan inte ens sätta ihop en mening. När jag dagen efter läser ett blogginlägg som jag själv skrivit under en bakisdag mår jag dåligt och skäms över den fattiga grammatiken.

2. Jag lägger upp roliga youtubeklipp, alltså sådana jag själv tycker är roliga. Min humor är inte heller på topp “dagen efter” utan jag ser på “fail compilation 2014” osv. Överlag så anser jag mig själv lite extra rolig dessa dagar, till min omgivnings stora förtret.

3. Jag lägger upp bilder på vackra män. Dessa dagar då jag knappt orkar lämna soffan ägnar jag åt sökord som “hot ryan gosling”, “naked Jonathan Rhys Meyers” och “hot boys smoking”. En gång var det en bloggläsare som kommenterade det här.

-Varför lägger du alltid upp bilder på snygga killar på söndagar?

Kände mig verkligen tagen med handen i syltburken.

Hahaha… Man är fan en mycket enkel och beräknelig människa. Ju.

tumblr_mnnl57rrMq1rhr3c3o1_400

52c9c8ac33c01a4248d97484fb8e9c23

larssge

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats