Är det här livet? | elita

elita

Annons

Är det här livet?

Ibland när man har svinmycket att göra tar det som bara stopp. Denna förmiddag har jag tagit ledigt för att få saker ut världen. Lägga extra tid på sådant jag annars inte har tid med. Men det är så mycket att jag inte vet vart jag ska börja och istället får jag ont i magen och lätt panikkänsla. Hatar det.

Vill helst av  allt  bara lägga tid på en joggngrunda och att få leka med min nya kamera så att jag lär mig den men det är omöjligt att få tiden att räcka till. En långpromenad med Nano vore också att önska.

Jag och Janne var på kurs igår och på vägen hem så pratade vi om hur det är att leva så som vi gör. Jag sa att jag var jätteledesen över att Paradise Hotel var slut för det var tre timmar av mitt liv i veckan som jag la allt annat åt sidan och bara vilade hjärnan. Nu är man igång från det att man vaknar, upp tidigt och träna, sedan jobba, blogga under lunchen och sedan komma hem, jobba mer med bloggen och ägna Nano tid. Så ser mina dagar ut…dag ut och dag in. Ska jag träffa en kompis måste det planeras lång tid i förväg.

Och jag är ju knappast ensam om detta, tycker alla mina vänner har det exakt likadant.

Är det såhär man ska leva?

Är det här livet? Trycka i sig magsårstabletter från morgon till kväll för att ens orka? Haha alltså det är ju egentligen helt sjukt.

Är det normalt att vara glad över att man inte har en livspartner, för annars skulle man aldrig ha tid att göra allt man måste?

hard_work

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kel

  Jag har varit där du är i tankarna. Det tog mig många år att prova mig fram.
  Stress har skadat min kropp brutalt och jag uppmanar dig verkligen att vara rädd om dig. Gör precis det du känner för, jobba med det du vill, gör precis allt du känner för!!!
  Av egen erfarenhet, när jag kom till din tanke du har nu, så kände jag bara: Ah! Livet är för kort!

  Alla handlingar, goda som onda, har både bra och obra konsekvenser.

  Känner du för ett Break i allt för tanke/planerings balansering, take that Break!

  När vi alla hamnar i dessa tankar så är vi i en personlig utvecklingsfas, vilket menas att vi går framåt!

  Var rädd om dig, stressa absolut inte. Det är inte värt det, tro mig. Jag vill aldrig se min medmänniska olycklig!

  Lek med kameran och nano nu, det förtjänar du! 🙂

  Varm kram

Annons
stats