Varför erkänner ingen? | elita

elita

Annons

Varför erkänner ingen?

Den här bilden har cirklat runt ett tag nu och jag ÄLSKAR DEN! För det första för att den är SÅ SANN!

Minns verkligen när jag var barn och var hemma hos någon kompis och lekte och när familjen skulle äta fick man snällt vänta i rummet sålänge. ALLTSÅ? HUR INTE OKEJ?????

JAg säger självklart inte att det hände hos alla mina svenska barndomsvänner men jag kan säga såhär:

Det skulle aldrig hända hos en utländsk familj.

Det roliga är att jag aldrig hört någon erkänna detta i vuxen ålder. Som min storasyster sa:

-Nej men vem fan vill erkänna att ens familj var OVE? (Ove Sundberg).

HAAAAHAAAAHAAAAHAAAA DÖR!

1897950_10152318978321663_253206333_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. L

  Hahahaha, så sant! Har så många exempel, men här kommer det värsta, som sitter i mig än idag och kan poppa upp i mitt huvud ibland.
  Jag och S var hemma hos R och lekte en sommar (båda svenskor, förutom jag). Efter några timmar ropar R:s mamma på henne, efter en stund kommer hon tillbaka och säger till S att komma och äta med dem och till mig säger hon att jag får gå hem, för hennes mamma sagt så… Vilka sjuka, äckliga människor det finns. Vilken uppfostran? Hmm, när de var hemma hos mig bjöd mamma på allt och vi fick vara hemma hos mig hur mycket vi ville. Men när jag var hos dem var det så stelt och det bjöds aldrig på något, då fick man som sagt gå hem.. Hemskt för ett barn faktiskt.

 2. vanessa sarkany

  Älskar den bilden!! Så jävla sant, och som du säger, ingen vill erkänna det idag, i vuxen ålder. Det hände mig flera gånger att jag fick sitta och vänta på rummet, hade man riktigt tur fick man ibland en halv kanelbulle och ett glas saft! ;P 

 3. gypsetter

  hahahahahahahhahahahahahahahah så JÄÄÄÄÄVAL SANT…Lilla blatten man va som barn fick alltid vänta på svenskens rum….det värsta e när man ringde på dörren och dom typ öppna dörren SUPER LITET…min utländska morsa slet alla barn in i kinderna hahahahha och gulla me dom o tvinga dom att äta..hahaha 🙂 UTAN ATT RINGA HEM O FRÅGA ;-)))

 4. Nisse

  Haha. Min familj var precis så. Kompisar fick stanna på rummet och spela data medans jag gick och åt lolol.
  Och JAG ville ha det så, för så gjorde ju alla andra. Min mamma frågade om inte min kompis ville ha mat men det sa jag att de vill de inte. Pinsamt att ha ens tuffa kompis vid matbordet pratandes med mamma ju…

Annons
stats