No makeup, just a tired me. | elita

elita

Annons

No makeup, just a tired me.

Kvällen ägnar jag åt förberedelser inför helgen. Jag tvättar kläder, tvättar håret, gör en pedikyr, lägger ansiktsmask och packar inför plåtningen imorgon. Helt slut efter en riktigt jävlig vecka.

Jag njuter av ensamheten, självständigheten som aldrig förut i mitt liv. Nano slumrar i soffan, han lägger sig nära så han precis snuddar mig. Så gör han alltid. Tittar sömndrucket upp på mig varje gång jag lämnar soffan.

Trots så mycket motgångar under vägen, och trots en del människor som gör allt för att sätta käppar i mina hjul, känner jag mig full av hopp och lycka. Det är en märklig känsla.

Hela tiden får jag frågan om när jag ska träffa någon, det känns som att alla tycker det är det viktigaste av allt. Att träffa en man. Och det är det ju kanske? För dem? Och kanske för mig med någongång?  Men just nu vill jag ägna mig min tid. Jag vill spendera den med mig själv och bara göra precis det jag vill.

Jobba hårt för mina mål. Jag har bara ett liv, och inget har jag fått gratis. Inget kommer jag att få gratis. Så jag ska kämpa. Det är mitt fokus och det har gjort mig lyckligare än vad jag någonsin varit tidigare.

Bild 2014-03-07 kl. 21.04

Bild 2014-03-07 kl. 21.11 #2

Bild 2014-03-07 kl. 21.05 #2

Bild 2014-03-07 kl. 21.08 #2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej Elita !
  Jag håller med den föregående talare, att du är det finaste som finns och så är du så duktig, jag är stolt över dig :-))
  Love-u / nano

 2. Markus

  Du är det finaste på denna jord Elita!!
  Älskar att läsa din blogg 🙂
  Den är så öppenhjärtig, den går direkt till mitt hjärta..
  Mvh Markus

Annons
stats