hejehej | elita

elita

Annons

hejehej

Nu ska jag berätta för er vilken HELT VÄRDO bloggare jag är.

Jag och syrran möttes upp tidigt idag för en liten shoppingrunda och lunch. Det är ju sånt som är perfekt att läsa om visst? Eller det är sånt de flesta bloggare skriver om iallafall. Jag tvingar syrran att ta en bild på mig, hon fattar inte hur mitt rymdskepp till mobil fungerar.

-MEN TRYCK BARA PÅRENHÄR KNAPPEN! förklarar jag pedagogiskt.

Folk börjar stirra efter att jag posat i tio minuter utan att Sabina lyckats ta en enda bild.

-JA MEN DU TRYCKER SÅHÄÄÄÄÄRA Å VAERE FÖR FEL PÅ DITT KORVFINGER?

Bilderna blir suddiga och jag ger upp. Det blev inget blogginlägg. Typiskt.

Mvh kanske Sveriges absolut sämsta bloggare.

 

20140306_123409

20140306_123419

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats