Chihuahua Maniacs! | elita

elita

Annons

Chihuahua Maniacs!

Jag tog med min Mami på Chihuahuaträffen. Eftersom det var soligt och ganska varmt så misstänkte jag att det skulle bli ett par stycken hundar vid Åkeshovs slott. Och mycket riktigt. Det var otroligt mycket folk! Och jag har ingen aning om hur många hundar, det är för många för att fota alla som springer omkring över ängarna.

Jättemysigt var det, en bättre söndag kan man faktiskt inte önska sig.

Chihuahuor väljer vänner precis som vi människor. De har också någon slags personkemi! Gång efter gång kan man se vilka som trivs ihop och leker fint och vilka som inte är så förtjusta i varandra. De leker väldigt bra trots att det är en så stor grupp, de sköter ragnordning och allt sådant själva. Jag tror att det är väldigt utvecklande för Nano, andra hundar kan ge honom något mer än vad jag kan.

Jag kan starkt rekommendera småhundsägare att komma förbi, det är varje söndag klockan 12.00 oavsett väder. Det ligger precis vid Åkeshovs tunnelbana.

IMG_1839 copy

Nanos lycka denna sekund när han ser alla sina fyrbenta vänner….värt allt!

IMG_1877

IMG_1864

IMG_1851

IMG_1848

IMG_1853

IMG_1879

IMG_1880

IMG_1875

IMG_1862

IMG_1861

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. P

    Det är verkligen fint av dig att bry dig så mycket om Nano. Jag tror på karma. Du kommer en dag få en man som bryr sig lika mycket om Dig.

Annons
stats