sjuk brud. | elita

elita

Annons

sjuk brud.

Okej visst. Det är sjukt irriterande med folk som står på fel sida av rulltrappan mitt i rusningen. Jag hatar det. Eller ännu värre, folk som ställer sin barnvagn i mitten så ingen jävel kan komma förbi. De är ju lediga så de har ju all tid i världen, men vi andra försöker ju ta oss till arbetet. Mycket irriterande. Man suckar och tänker att folk är helt intelligensbefriade och sekunden efter har man glömt det.

Men detta är väl att ta det lite väl långt?

”Elin” blev brutalt misshandlad och kallad hora för att hon stod på fel sida och nu letar polisen efter kvinnan i rosa stövlar.

Hoppas de hittar den här sjuka bruden.

Skärmavbild 2014-01-30 kl. 07.45.37

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sara

  Ok, jag har aldrig varit med om att någon ställt sig med barnvagn i mitten frivilligt. Varför skulle man vilja det? Däremot har man inget val ibland när människor utan barnvagn ställer sig på sidorna av dörrarna så man blir tvungen att ställa sig med barnvagnen i mitten. Fattar dom inte att det blir stopp??! Och fruktansvärt är det att det bara finns TVÅ hissar i T-centralen och EN hiss i slussen t ex. Asså fatta hur många barnvagnar, hur många rullstolar och andra som behöver hissen som måste vänta?! Och förstå vad jobbigt det blir när hissarna går sönder och det inte finns ramp ner i trapporna utan man får ”hoppa” ner barnvagnen i trapporna. Jag tycker inte en person utan barn och barnvagn har rätt att börja klaga. Varför inte testa ”en dag med barnvagn i stan” tex. DÅ kan du uttala dig om hur det är! OCH sen undrar jag om du verkligen tror att alla som har barnvagn på tåget är föräldralediga? Haha jag vet inte om du har fattat det, men jag kan ju förklara för dig att oftast så är man föräldraledig i början men sen börjar barnet på förskola och föräldrarna går då tillbaks till sina arbeten. Så om du ser en mamma eller pappa med barnvagn på tåget kan den personen vara på väg till sitt jobb. Och har förmodligen mycket mer bråttom än vad sånna som dig, som bara jobbar har.

 2. mm

  Hahhahaah Beef yess =) !! .helt rätt inte alls bra med barnvagn i mitten av rulltrappan men inte för att det är så stor grej å att börja jiddra över men klart .man stör sig på mycke små saker när man stressar till något viktigt. inte jag men folk

 3. Katherine

  Till linda – Det är faktistk något jag också undrat över. Varför tar NI som har vagnar inte hissen istället.?? De finns faktistk hissar överallt! Vadå usch för såna som du!!! Jag har inte heller barn och när, OM jag skaffar barn tänker jag fan inte vara så dum att jag ställer mig mitt i en rulltrappa med en vagn med unge i när det finns hissar!!! Varför tar du rätten och säger att folk är patetiska?? Vem är du liksom? 

 4. CarolineA

  Men herregud är det sant!!! Det var verkligen att ta det till överdrift!! Jag är inte Stockholmare men är där en del i arbete plus att jag har släkt där. Det tog ett tag för mig innan jag fattade att en sida kan man stå still på samt en sida ”springer” man på. Blev många gånger knuffad och faktiskt! Jag förstår att vi står i vägen för folk har kanske bråttom någonstans men ni som springer måste också förstå att alla inte kan ”reglerna” Bra Elita att du skakar av dig det lika fort som det kommer!! 🙂 Hoppas dom hittar tjejen med rosa stövlar!!

 5. Linda

  Bara för att man är mammaledig och har ”all tid i världen” så ska man inte få åka rulltrappa? Du är ju mer patetisk än jag trodde..
  Pröva du åka rulltrappa med en barnvagn och se hur lätt det är att ”lämna plats” till folk att komma förbi.
  Usch för såna som dig, vänta tills du själv blir mamma..

Annons
stats