Demonstration | elita

elita

Annons

Demonstration

Så fick jag vara med om mitt livs första demonstration. Som jag berättade för er innan blev jag otroligt illa berörd av det vidriga sätt som delfiner blir slaktade på i Japan.

Jag är inte på något sätt en extremist. Jag äter kött och har inget emot jakt. Men det måste ske på humanitära sätt. Att jaga sin egen mat tycker jag är helt okej. Jag väljer alltid svenskt och ekologiskt kött när jag handlar, tyvärr är det svårare att veta när man äter ute.

En sak som jag tänkte på när jag såg The Cove. Ni vet alla dessa unga, förvirrade män som inte vet vad de ska göra av sin ilska? Som är ute och slåss och vill leka krig? Springer på fotbollsmatcher och letar efter någon att slå sönder.

Mitt tips. Åk till Taiji och få ut era aggressioner där. Där kan man leka krig på riktigt.

Demonstrationen var väldigt fredlig på alla sätt. Jag hade hoppats på en stormning av Japans ambassad. Som en bekant som var med sa: Jag är mer för aktiv demonstration än passiv.

Skämt åsido. Jag kände att jag gjorde någonting iallafall, genom att uppmärksamma detta och sprida mina bilder. Det är det enda, lilla jag kan göra. Det kändes fint att så många människor samlats trots närmare tio minusgrader för att uppmärksamma detta.

Jag hoppas på att kunna få hjälpa till på fler sätt i framtiden. Och en sak är säker. Jag kommer ALDRIG besöka ett delfinarium igen, det borde verkligen inte ni heller göra. I många länder har man förbjudit delfinarium eftersom man förstått att det är djurplågeri. Men tyvärr ligger Sverige efter.

IMG_1307

Min babysister.

IMG_1337

IMG_1324

IMG_1333

IMG_1336

IMG_1319

IMG_1311

IMG_1308

IMG_1330

Ni ser tv4 inslag här. Då får ni även se mig gömma mig för kameran..;)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats