Acadermia | elita

elita

Annons

Acadermia

Acadermia är Sveriges viktigaste skönhetsevent! För oss är skönhet mycket mer än make up – det är allt från den kost som förbättrar din hy inifrån till fillers och mesoterapi. Vi verkar även för en säkrare och tryggare bransch.

Den 8-9 februari tar vi plats i Kista mässhall. Vi flyger in internationella skönhetsexperter som berättar om det senaste på marknaden. På plats hittar du spännande prova-på-behandlingar till mässpriser. När du blir trött kan du välja mellan en kokosvatten i vårt Anti Aging-café eller ett glas bubbel i champagnebaren. Upplev en lyxig skönhetsdag som en början på ett skönare liv!

Så ett litet erbjudande till mina älskade bloggläsare:

Just nu får du en Beauty Bag med produkter till ett värde som överstiger 1400 SEK när du köper din biljett online.

Klicka här!

fb-bild3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats