The Cove | elita

elita

Annons

The Cove

Vad gör ni denna söndag?

Om ni inte har något för er, så ladda ner, hyr (eller hur ni nu vill göra) The Cove från 2009. Jag valde att aldrig se den när den kom för jag är extremt känslig för bilder där djur far illa. Men man kan inte bara blunda för allt. Så även om mina ögon kommer lida när jag ser den så är det såklart ingenting mot vad dessa djur får genomlida.

Trots att detta uppmärksammades tack vare The Cove år 2009, så är detta forfarande aktuellt. Delfinslakten fortätter precis som förut.

Jag ska se den nu iallafall, ill get back to u guys.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    En annan dokumentär som är obehaglig att se, men som också är ett måste att se som djurvän är Earthlings. Den finns att se gratis här: http://earthlings.com/?page_id=32 Rekommenderar dock inte att du ser den samma dag som The Cove… det blir för mycket att ta in, men om du inte redan gjort det, se den! Jag blev vegan efter att jag såg den, och det är bland det bästa jag gjort i mitt liv. Mår bättre än jag någonsin gjort, både fysiskt och psykiskt.

Annons
stats