Varför ADHD? | elita

elita

Annons

Varför ADHD?

Det finns inga belägg för att psykosociala faktorer såsom dålig uppfostran, brister i familjefunktion, stress, traumatiska händelser, miljöfaktorer eller dylikt skulle kunna förklara uppkomsten av ADHD. Däremot har sådana faktorer stor betydelse för hur allvarliga konsekvenser funktionsnedsättningen får. En förstående, anpassad och stödjande omgivning på alla nivåer kan förhindra att funktionsnedsättningen utvecklas till ett allvarligt funktionshinder.

Daily-Quotes-Be-Kind-Were-All-Fighting-Some-Kind-Of-Battle-Inspirational-Quotes-Pictures

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Flashgordon ;)

  jävligt bra skrivet elita .det var jag som komentera förr
   om att det är systemet(det fina
  folket
  ) som har komit på Funktionhinder (sjukdom)
  för folk som är olika. jag har add
  faktis så tänker jag inte på det  inget jag lägger på
  hjärnan alla kan bli bättre. jag har inget ,jag är normal ingen ska
  komma å säga till mig att jag har fel i mig förståru hela pointen.
   jomen när det blir ett funktion hinder kan man alltid tas
  sig upp igen.Folk tar ordet adhd å add å alla andra saker ås
  alvarligt det är ingen stor grej många som är tillex speedade.
  ville bara utala mig thanks

Annons
stats