Att fånga stunder. | elita

elita

Annons

Att fånga stunder.

Är det inte märkligt Elita? Vi har inte setts på flera år och nu när vi möts igen och levt helt skilda liv med olika erfarenheter…så är vi ändå inne på precis likadana spår? Vi är på samma ställe livet, tänker likadant.

Vi ligger på varsin soffa mittemot varandra, rummet lyser svagt från julgransslingor och värmeljus. Jag är trött efter resan och det är sent, men vi har inte kunnat sluta prata. Vi har så mycket att ta igen, att berätta. Så mycket som hänt! Men på ett sätt är det som att vi aldrig varit ifrån varandra. Allt är som vanligt men ändå inte. Vi retas och skrattar som om vi sågs senast igår.

Jag nickar instämmande. Jag tycker också det är märkligt. Det är som om vi båda är precis samma människor som vi var förr men samtidigt har våra livserfarenheter gjort oss klokare, och äldre. Desto mer vi talar om livet, gud, konst, sorg, svek, kärlekar, lycka, skönhet, eufori och allt annat i livet, ju mer inser vi att vi båda förändrats genom åren men ändå kommit fram till samma saker. Ödets nyck eller inte? Jag vet inte. Men det känns som vi kommit varandra närmare än någonsin.

Det var en oförglömlig första kväll i London. Ett fint möte mellan nära vänner som inte setts på många år. Det är dessa små mirakel i våra korta, enkla liv som är så bländade vackert.

 

tumblr_m2t1sg6ZJe1qjgyxso1_500

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats